Wie ben ik

Mijn naam is Anjo Racz en ik heb Varius Vitae opgericht als praktijk voor Lifecoaching. Ik heb een brede ervaring opgedaan in het coachen. Door mijn opleidingen maar zeker ook door mijn ervaring op zowel zakelijk als persoonlijk vlak kan ik met recht zeggen dat ik een goede Lifecoach ben. Voor mij is werken vanuit mijn hart en passie erg belangrijk. Coaching is geen kunstje dat je kunt aanleren maar het is een manier waarop je in het leven staat. Voor mij zijn respect, geloven in mensen en gelijkwaardigheid belangrijke persoonlijke waarden. Dat zijn de waarden van waaruit ik coach, maar het zijn ook de waarden die ik in mijn persoonlijke leven nastreef.  Ik geloof oprecht dat investeren in de relatie loont, dat de investering die je in het coachtraject samen doet uiteindelijk gaat opleveren voor de coachee. Het is aan de Lifecoach om je te begeleiden in je zoektocht naar antwoorden. Ieder mens heeft het nodig om gezien en gehoord te worden. Net zoals ieder mens positiviteit nodig heeft in zijn of haar leven. Mijn positieve energie haal ik uit het werken met mensen, te zien hoe mensen weer opbloeien en meer balans ervaren in het leven. 


Benieuwd geworden of ik iets voor je kan betekenen? 

Bel of mail me gerust voor een afspraak zodat we nader kennis kunnen maken in een persoonlijk gesprek.

Ik ben bereikbaar per mail via info@variusvitae.com  en telefonisch op 0611761845.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn